Auto Tatra 815 - 80 cm
TATRA 815 na písek. Klasika mezi hračkami na písek. Hračka je opatřena aretací proti samovolnému vyklopení korby. Rozměry: d 72 x v 34 x š 25,5 cm Rozměr plochy na... více »
od 429 Kč
- Pozitivní (36) |
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- skvělé velké auto, stabilní, které se nepřeklopí, do kabiny lze posadit panáčky či panenky, aby řídily. Díky pojistce korby je i bezpečné
- zatím nic
Tuto hračku jsem koupila hlavně z nostalgie, protože jsem jí sama jako dítě měla a strašně moc jsem si s ní vyhrála. Ikdyž to byl dárek pro ročního syna, zatím si s ní hraje má 3,5 letá dcera. Vozí na ní panenky, plyšáky. Zkrátka skvělá hračka.
- Úžasná hračka pro kluky. Ty nejmenší na ní vozíme, větší na ní jezdí sami a pak na ní nakládají a vysypávají všechno možné.
- Oproti starším modelům (jedna generace dětí) zde vítám aretaci sklápěčky.
Oba synové jako si ohromně vyhráli se starším modelem, teď si obdobně užívají dva vnuci a tenhle nákup byl pro třetího vnuka.
- nesmrtelná hračka
Nesmrtelná tatrovka, která přetrvává na trhu po celé generace.. Měli jsme ji i my, rodiče. Syn ji dostal k prvním vánocům a vozili jsme ho na ní.. Později ji tlačil sám, jak začal chodit a vozil na ní panenky či plyšáky, nakonec je užitečná i na pískovišti a zahradě. Děti se na ní vzájemně tlačí nebo tahají, nakládají písek, hlínu, či dřevěné destičky.
Zobrazuji 1 - 36 ze 36 recenzí